Five Crew

Trupa Five Crew, formată din 8 copii minunați, îndrumați de coregraful lor Dănuț Sandu, muncesc zi de zi pentru a deveni mai buni.
Au câștigat numeroase premii națioanale ( BDF, Caleidoscop, GalatzFest, Regal Dance CUP, Domino Dance, Festivalul Copiilor, DANCE STAR, etc ) și acum au ocazia să reprezinte România la cel mai mare concurs de Hip Hop în Phoenix – Arizona: World Hip Hop Dance Championship.

Această calificare este o satisfacție și o recompensă a muncii lor și a profesionalismului echipei Five dar, totodată este și o responsabilitate întrucât reprezintă România la cel mai înalt nivel și nu pot să nu facă oricum. Este un rezultat ce îi obligă la multă muncă și implicare. Stilul abordat de ei este Street Dance, un „termen umbrela” ce denotă mai multe stiluri de dans, ce au evoluat pe stradă, în curtea școlilor și în cluburi.

Ei au schimbat strada într-un spațiu primitor și călduros numit Legendary Party. Ceea ce a unit acești copii: plăcerea dansului, muzică și energia fără limite.

FIVE: Familie
Implicare
Voință
Energie